1 alkalmas HIBAJAVÍTÓ VIP coaching

„Minden egyes hibád az értékesítésben rengeteg pénzt vesz ki a zsebedből havonta.”
Neked mennyi van?

Bevezetés

Az értékesítők nagy része általában 300%-kal gondolja magát jobbnak mint amennyire valójában jó! Ezzel százezreket dobnak ki havonta az ablakon a meg nem valósult üzletkötések következményeként.

Sok értékesítőt hallok nap mint nap a tréningeken és ügyfélként is. Némelyiküknél egy verbális dráma, amit a hadszíntérre küldenek. Nem azért mert tehetségtelenek, nem azért mert nem tanultak volna értékesítést, hanem azért mert berögzült hibák sorát követik el az értékesítési beszélgetésük során.

Olyan hibákat, amelyek szakértő szemmel gyorsan, precízen, biztonságosan javíthatók.

Az 1 alkalmas HIBAJAVÍTÓ VIP coaching

Szeretnéd Te is, hogy egy profi kijavítsa a hibáidat, amikkel százezreket buksz havonta?

Feleségemmel Tündével számos embernek segítettünk már abban, hogy értékesítői karrierjét újra növekedési pályára állítsa.
Nem hiszünk a bullshit pufogtatásban. Ha ezekre vágysz, keress mást!

Mi 22.300 valós tárgyalás tapasztalatainak a birtokában garantáltan tűszúrás szerű pontossággal kijavítjuk az értékesítési beszélgetésedet. KONKRÉTAN.

Ketten együtt egy nő és egy férfi szemével is látjuk ugyanazokat a dolgokat.

Az elmúl 5 évben számos szakmai sikertörténet fémjelezte coaching munkánkat.

Időtartama:  2 óra

Helyszín: Szegeden, egy általunk megnevezett helyszínen

Mi fog történni?

1. Te beszélsz, mint ha el akarnál nekünk adni.

2. Mi figyelünk, kérdezünk, kifogásokat hozunk fel.

3. Te válaszolsz a kérdéseinkre, kezeled a kifogásainkat.

4. Ezután tűszúrásnyi pontossággal megmondjuk, hogy hol követed el a kritikus hibákat, mi az amit javítani kell és hogyan.

5. Konkrétan elmondjuk, hogy mit mondj és mit ne!

Ár: 120.000,- Ft (AAM.)

Vélemények

Eleged van abból, hogy keményen dolgozol és mégsem jutsz annyira, amennyire szeretnél? Eleged van a már NEM működő 70-100 éves értékesítési módszerekből, eleged van a tévutakból? A világ az elmúlt 10 évben óriásit változott. Biztos Te is rájöttél már, hogy ma már más módszerekre van szükség, mint korábban. Hadd mutassam meg, mi volt a kiút receptje, mert tartottam én is ott, ahol most te vagy!

Pásztor Júlia

TNI Dupla gyémánt tanácsadó

„Elképesztően jól használható, a gyakorlatban is alkalmazható „módszer”.

Ajánlom mindenkinek aki a való életben sikeres akar lenni.”

Barna László

Ügyvezető igazgató, CreacomMédia

„Robit a "marketing mentalistájának" kereszteltem el…”

„Robi sok trükköt árult már el nekem. Mégis rengeteg új dolgot tanultam, amit nem is tudtam, hogy fontos lehet. Holnap már használhatom is a személyes megbeszéléseken. Azt gondolom, hogy az értékesítőknél ezek a technikák életmentők lehetnek. Robit a "marketing mentalistájának" kereszteltem el, de ezek a dolgok komolyan úgy működnek mint amit a TV sorozatban látsz.”

Kovalkovits István

Ügyvezető igazgató

„Amerika legnagyobb biztosítójának a legsikeresebb üzletkötői irodájába sikerült bekerülnöm. ”

Még az 2016-ban vettem részt a tréningeden. Nem sokkal később, 2017-ben a legmagasabb karriercímet, azaz főtanácsosi címet értem el az egyik legismertebb hazai biztosítónál, amire egy évre most júliusban költöztem ki New Yorkba, ahol Amerika legnagyobb biztosítójának a legsikeresebb üzletkötői irodájába sikerült bekerülnöm. Azért írok, hogy azóta is használom a módszereket, amit tőled tanultam és mint látod, sikeresen működik, úgyhogy szeretném ezt nagyon megköszönni Neked és minden jót, sok sikert kívánok a továbbiakban is ! U.i.: Ha esetleg jönnél New Yorkba, írj mindenképp!

A tartalom védve van!
×
×

Cart