Az Üzleti Bizalomépítés Mesterkönyve

A könyv ami emberek életét változtatta meg.
bizepjfehuwebre2.0.png

Kinek szól a könyv?

Ha csak esti szórakoztató olvasmányra vágysz és soha nem akarsz embereknek értékesíteni, sőt nem akarod megérteni az emberi elme döntési mechanizmusait, akkor ehelyett olvass szépirodalmat, krimit, vagy bármit.
Viszont a leghasznosabb ajándék lehet részedről egy értékesítéssel foglalkozó ismerősöd, barátod, családtagod számára.

Ez Magyarország és valószínűleg a világ első valódi, üzleti bizalomépítéssel foglalkozó könyve. Számomra is meglepő volt, de nincs ilyen témájú könyv a nemzetközi piacon sem.

Személyes értékesítők

Vállalkozók

Szolgáltató szektor értékesítői és kisvállalkozói

Biztosítási tanácsadók

Pénzügyi tanácsadók

Network marketing és Direkt értékesítők

Alkuszok

Céges üzletkötők

Bár mindenki fontosnak tartja a bizalom építést, igazából csak online üzleti modellekhez, weblapokhoz találni hozzávetőleges módszereket, leírásokat, útmutatókat.

A személyes értékesítésben használható technikák közül nagyon kevés van lejegyezve és tapasztalatom szerint még kevesebb van használva.

Ezt a könyvet kifejezetten személyes értékesítéssel foglalkozóknak és tanácsadóknak ajánlom.

Ők, akik hősként az értékesítés frontvonalában nap mint nap újra megküzdenek a körülményekkel, az ügyfelek megváltozásával, az időpontok lemondásával, a kifogásokkal. Ők, akik napról napra harcolnak a fennmaradásért, a jutalékért, a sikerért.

Nekik szeretnék ezzel a könyvvel segíteni gyakorló értékesítőként. Nekik, a hősöknek, mert tudom milyen az, amikor nincs kötés – nincs jutalék. És tudom milyen érzés, amikor 20-30 perc alatt keresel száz vagy kétszázezer forintot. A két érzés nem ugyanaz.

Neked szól, ha...

Kezdő vagy a tanácsadói és/vagy értékesítői szakmában

Tapasztalt értékesítő vagy, de valamiért azt érzed, hogy megrekedtél és a régi módszereid már nem úgy működnek

Nyitott vagy az új módszerekre és egy jobb, eredményesebb vállalkozói életre

Ha meg akarod tanulni az újgenerációs értékesítés alapját, a bizalomépítést – szögegyszerűen, mellébeszélés, sallangok, púder nélkül

Szeretnél havonta millió felett keresni értékesítési jutalékból

Annyi ügyfelet szeretnél, hogy már ne tudd kielégíteni az igényeket

Különösen Neked szól, ha értékesítési csapatot építesz, fejlesztesz. Ez a könyv óriási segítség lesz neked az új munkatársak betanításában!

Milyen hasznod lesz a könyvből?

A világ az elmúlt 10 évben óriásit változott. Biztos Te is rájöttél már, hogy ma már más módszerekre van szükség, mint korábban. Hadd mutassam meg, mi volt a kiút receptje, mert tartottam én is ott, ahol most te vagy!

Irányítás

Tiéd lesz az emberek erőszakmentes és profi irányításának képessége is

Siker

Sikeresebb leszel a munkádban

Anyagi elismerés

Sokkal több pénzt keresel értékesítésből

Ráadásul ezt magadtól tudod elérni. Ez a könyv NEM egy ingyenesnek tűnő „csalitermék”. Ennek komoly értéke van. Ebben a könyvben minden benne van, amire szükséged van ahhoz, hogy izzadásmentesen, nagyon sok pénzt tudj keresni a személyes értékesítésből.

+ Bónusz! Mindezt úgy, hogy még szeretni is fognak az emberek!

4990,-Ft

Vélemények

Nagy Márk

OVB Vermögensberatung, területi igazgató

„Szombat estétől mostanáig a srácok annyit teljesítettek, mint egy átlagos hónapban, így megvan az iroda csúcs! Ezek szerint átjött az üzenet! Köszönjük szépen!”

A módszer

Tanult világhírű mentalistáktól és lovas suttogóktól és ezt a titkos tudást ötvözte saját értékesítési tapasztalataival, így alakítva ki saját, egyedülálló és tanítható rendszerét, amely kiválóan működik a gyakorlatban.
Módszerével tanítványai bárhol bármit el tudnak adni, mert terméktől és szolgáltatástól függetlenül ismerik az emberi psziché rejtelmeit és tudnak a vevők tudatalattijára hatni.

Meg tudja tanítani az embereket arra, hogy hogyan működik a vevő tudatalattija és hogyan kell rá hatni. Hogyan irányíthatóak az emberek döntései úgy, hogy jól érezzék magukat az értékesítő társaságában és örömmel vásároljanak tőlünk.

Leegyszerűsítve, meg tud tanítani arra, hogy hogyan keress nagyon sok pénzt értékesítőként úgy, hogy még szeressenek is az emberek.

Videók