VIP coaching MENTORPORGRAM

Úgy érzed elakadtál az üzleti karrieredben? Gyorsabban szeretnél fejlődni? Megválaszolatlan kérdéseid vannak a magánéleteddel kapcsolatban?

Hisszük, hogy coachingot nem lehet elméleti 6-10 alkalmas tanfolyamokon tanulni. A jó coach tanító lélekként (Brahmananak) születik és legalább 20 éves gyakorlati üzleti tapasztalat van mögötte, plusz rendezett család, gyerekek, és szerelem. Ha a saját életében rend van, csak akkor tud másoknak segíteni.

Feleségemmel Tündével számos embernek segítettünk már abban, hogy magánéletét rendbe tegye, vagy elakadt karrierjét újra növekedési pályára állítsa. 25 éve vagyunk házasok, 3 gyönyörű fiunk van és még mindig szerelmesek vagyunk egymásba.

Emellett olyan spirituális képességeket kaptunk a sorstól, amelyekkel sokkal jobban belelátunk az emberek „fejébe”, mint bármilyen „tanult” coach. Nem hiszünk a bullshit pufogtatásban, meg a semmit nem érő oklevelekben. Ha ezekre vágysz, keress mást!

Mi a gyakorlati életből vett tapasztalataink segítségével tűszúrás szerű pontossággal mondjuk meg mit kell csinálnod. KONKRÉTAN.

Láttunk tündökléseket, bukásokat és számtalan sikertörténet van körülöttünk, amelyekhez némi közünk is van.

Ketten együtt egy nő és egy férfi szemével is látjuk ugyanazokat a dolgokat.

Pontosan látjuk, hogy ügyfeleinket mi akadályozza a személyes fejlődésükben, a párkapcsolatukban vagy a szakmai előrehaladásukban. Az elmúl 5 évben számos szakmai sikertörténet fémjelezte mentori munkánkat.

Lehetőségek:

1 alkalmas VIP személyes coaching útkeresőknek

Mi kérdezünk, te beszélsz, majd tűszúrásnyi pontossággal megmondjuk, hogy mit tegyél, mi a következő lépés, hogy kimozdítsd szakmai vagy magánéletedet a kátyúból.

120.000 Ft

12 alkalmas (egy éves) VIP mentor coaching vezetőknek

Havonta 1 alkalommal 3 órában, 12 hónapon keresztül.

Íme egy példa:

FONTOS!
Egyszerre, egy időszakban csak 6 mentor coaching programot tudunk vállalni. Ebből jelenleg is 4 foglalt, így csak 2 szabad (foglalható).

90.000 Ft / alkalom

Vegyél részt a programon a lenti űrlap kitöltésével!

Jelentkezni a szokerobert69@gmail.com címen tudsz emailen, NÉV, telefonszám megadásával és rövid szakmai bemutatkozással, valamint annyival, hogy „szeretnék jelentkezni a VIP coaching éves mentorprogramra”

Ezután felhívlak telefonon és megbeszéljük a továbbiakat.

FONTOS!
Ha kizárólag motivációra van szükséged, NE bennünket keress!
Mi csak olyanokkal dolgozunk együtt, „AKI AKAR”!
Mi a hogyant mutatjuk meg neked, de akarni és csinálni neked kell.